Sunshine

Drog mig ut i solen idag för att försöka plugga lite men sedan kom det än irriterande geting som verkligen inte ville försvinna så jag gick in igen. Har jag försökt komma fram till varför det blev som det blev på 70-talet, historia redovisning på onsdag. Men jag vet inte om jag har kommit fram till något vettigt men jag får väl prata med Elin imorgon om vad hon har kommit fram till.

Snart är allt skolarbete över, 2 prov imorgon och sedan historia redovisningen på onsdag. Så på onsdag är jag klar med skolarbetet och snart är mitt första år på gymnasiet slut. Så den 10e juni så börjar mitt sommarlov och håller i 11 veckor framåt om jag har räknat rätt, klagar inte!! Jag har (än så länge) överlevt mitt första år på gymnasiet, men det värsta kommer ju sen...

Fast så ska vi inte tänka nu för snart är det sommarlov och jag ska bara njuta av tanken.

Sedan blev jag ganska glad när jag fick reda på mitt totala nationella resultat i Ma A och resultatet blev ett VG och det blev det även i slutbetyg. Känns för j-vla bra faktiskt!


Are you feeling better

Sitter här och fördriver tiden och det blir väl att kolla på Champions leauge finalen senare. Hejjar inte på något av lagen men det blir väl som vanligt att man hejjar på det laget som kommer att vinna det hela, är ju något som jag är bra på. Vända kappan efter vinden kan man väl säga, hehe.

Idag i skolan så blev jag och Elin nästan klara med våran historia power point, har redovisning nästa vecka. Sedan va det spanska där vi hade den sista tävlingen för terminen i spanska 3! Jag måste säga att vissa saker sätter sig verkligen i huvudet om spanska händelser osv. Visst min grupp vann inte totalt sett men vi har gjort det bra ändå.
Jag skrev att vi hade historia redovisning nästa vecka och inte nog med det så har vi 2 prov också nästa vecka.

Imorgon så har jag estetisk verksamhets redovisning och sedan måste jag och Elin göra klart våran hi-power point.
Har jag sagt att jag är trött på skolan? Jag gör det nu i alla fall!

Till en annan sak, jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Är det någon som har något förslag?? Om det är någon som läser denna blogg det vill säga.

Aja, ska ta och kolla på vänner nu,

Adiós


2 veckor kvar till sommarlov

Sitter just nu i skolan och väntar på att spanskan ska börja, en aning segt. Sedan är det inte så många kvar i skolan heller så jag hoppas att Elin dyker upp snart :)

Igår så hade jag som sag avslutning med handbollslaget. Jag kom 2:a på bowlingen :D Gick ju över förväntan! Sedan efter bowlingen så blev det mat, hamburgare. Sedan drog jag hem och kollade på resten av DH. 

Jag kanske ska göra comeback på fotbollsplanen också, hehe. Får se hur det blir med det men jag ska i alla fall kanske spela match i helgen så jag hoppas att det går bra isf. 

Nej, jag ska väl ta och göra något så att tiden börjar gå fortare 

Summer sunshine

Idag så fortsätter det fina vädret! :)

Ledig idag då så jag har legat på balkongen och solat och pluggat lite. Senare ikväll är det dags för avslutning med handbollslaget, bowling och mat.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0