-

Eftersom jag har lite av en blogg torka så skulle jag vilja ha lite hjälp. NI som läser denna blogg (omdet finns några) så skulle ja gärna ta emot förslag på vad jag kan skriva om, om det är något ni skulle vilja veta eller så.

We are the world

Det blir inte så mycket bloggande nu förtiden, dels för att det är sommarlov och man har bättre saker för sig än att sitta framför datorn. Sedan har jag också insett att jag inte vill skriva inlägg som vad jag har för mig om dagarna.

En sak som går igenom mitt huvud gång på gång, och som nu har kommit tillbaka efter att ha läst veckorevyn, är vilken vikthets det egentligen finns. Jag tänker inte skriva en hel debatt om detta, men en fråga som kommer upp i mitt huvud i samband med detta är "vad är det för samhälle vi egentligen lever i?". Men jag hittar faktiskt inget svar, och jag kommer nog inte heller hitta ett direkt svar heller.  

Det är nog allt som kommer ut idag, men jag återkommer väl när jag har något intressant att skriva om eller något jag verkligen känner för att dela med mig av.

Sometimes everything is not as it seems

Kollade på Michael Jacksons minnesstund i tisdags och jag måste säga att de tal som Marlon höll gick rakt in i hjärtat även dottern Paris tal gick rakt in i hjärtat, även andras tal var också rörande. Jag lyssnade aldrig direkt på Michaels musik, bara någon enstaka låt när man hörde den på radion eller så. Men jag måste säga att jag kanske ångrar lite att jag aldrig lyssnade på hans musik för då kanske jag hade förstått mer varför alla kallar honom "king of pop". Därför har jag börjat lyssna lite på några låtar nu.

Men i alla fall så tror jag att man lyssnade för mycket på media, allt det här men barnövergrepp och att han plastikopererde sig. Men nu förstår jag varför han opererade sig, han liknade sin pappa för mycket och han utnyttjade The Jackson 5 framgång eftersom han själv aldrig lyckades med musiken. Ska inte gå in allt för mycket på det här med hans familj och så. 

Sedan detta med att han tog tabletter och kanske tog en övedos då och då, det kan man eller jag klandra honom för. Jag förstår nästan varför, även om jag inte kan tänka mig hur det var att leva som en stor stjärna. Under minnescermonin så var det en som höll ett tal kommer inte ihåg vem det var men det han sa är så sant. Jag kommer heller inte ihåg vad han sa direkt. Får nästan ryck för att jag inte kommer ihåg vad han sa, men det han sa är helt sant. Men syftet med det han sa var väl att Michael Jackson hade fortfarande levt om han hade haft mer stöd utifrån. Tror att det var något sådant om jag inte minns helt fel(?!)

Jag fattade aldig varför han var king of pop men det gör jag nu.    

RSS 2.0